close
تبلیغات در اینترنت
پیشگیری از سرطان خون با کرفس و جغفری
.::محل تبلیغات شما::.

پایگاه علمی مذهبی کوثرپیشگیری از سرطان خون باکرفس و جعفری دانشمندان هلندی می ‌گویند؛ مصرف مواد غذایی و سبزیجاتی مانندکرفس  و جعفری که حاوی فلاونووئید آپی ‌ژنین هستند به پیشگیری از بروز سرطان خون کمک می ‌کند.به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، مایکل پپلنبوش پژوهشگر دانشگاه گرونینگن در هلند گفت: آزمایشات نشان داد؛ آپی ‌ژنین که به طور معمول در میوه‌ ها و سبزیجات یافت می ‌شود، توانست رشد دو نوع سلول بیمار در سرطان خون را تا 50 درصد متوقف کرده و شانس نجات آن ها را افزایش دهد.وی خاطرنشان کرد: این یافته‌ ها تایید می ‌کند…

امروز جمعه 23 آذر 1397
لینک دوستان